Χωρίς Paraben και θειαζολινόνη. Δερματολογικά ελεγμένο
cid_ii_15338d08eb8caba1 με χλωρεξιδίνη και aloe vera
Farmacia Στα φαρμακεία


Dermoxen BACTOR

κολπικά υπόθετα


Τα κολπικά υπόθετα Dermoxen BACTOR προστατεύουν τη φυσική άμυνα του κόλπου, αποκαθιστώντας το φυσιολογικό ρΗ που είναι χρήσιμο για τη φυσιολογική κολπική χλωρίδα, επίσης σε περίπτωση διαβήτη, κατάχρησης φαρμάκων και στρες.

Τα κολπικά υπόθετα Dermoxen BACTOR συνιστώνται για τη θεραπεία και την πρόληψη της κολπίτιδας και της βακτηριακής και μυκητιακής κολπίτιδας, που σχετίζονται επίσης με κνησμό και αίσθημα καύσου, μειώνοντας τα συμπτώματά τους.

Σύνθεση: υαλουρονικό οξύ (άλας νατρίου), βιταμίνη Ε, λιπόφιλο εκχύλισμα αλόης βέρα, διχλωροχλωριούχος χλωροεξιδίνη, ημισυνθετικά γλυκερίδια.

Τα κολπικά υπόθετα του Dermoxen BACTOR συνιστώνται για τη θεραπεία και την πρόληψη της κολπίτιδας και της βακτηριακής και μυκητιακής κολπίτιδας, που σχετίζονται επίσης με κνησμό και αίσθημα καύσου, μειώνοντας τα συμπτώματά τους.

Οδηγίες χρήσης και δοσολογία: πλύνετε προσεκτικά τα χέρια σας, αφαιρέστε  ένα μόνο υπόθετο και εισάγετε βαθιά μέσα στον κόλπο, σε ύπτια θέση , πριν πάτε για ύπνο. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε 1 υπόθετο  την ημέρα για 7 ημέρες.


Προειδοποιήσεις: αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής, πλύνετε με άφθονο νερό. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην το καταπιείτε. Φυλάσσετε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από πηγές θερμότητας (σε θερμοκρασία μικρότερη από 25 ° C). Να μη χρησιμοποιείται μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κουτί. Η ημερομηνία λήξης αφορά το σωστά αποθηκευμένο προϊόν. Μην το χρησιμοποιείτε εάν η συσκευασία είναι ανοιχτή ή καταστραφεί. Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη δόση, εκτός εάν το συμβουλεύσει ο γιατρός σας. Σε περίπτωση ευαισθησίας, διακόψτε τη χρήση του προϊόντος και συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Μην το χρησιμοποιείτε σε βλεννογόνο που έχει υποστεί βλάβη .